O Vivic Cosmetics

Mi smo Vivic Cosmetics. Mi dizajniramo i razvijamo moderna rješenja hotelske kozmetike koristeći posljednje tehnologije i trendove.

Osnovana 2011. godine u Splitu tvrtka je prošla dug put od svojih početaka. Kada smo krenuli, naša strast za proizvodima za profesionalnu higijenu, dovela nas je uz bezbroj istraživanja do toga da Vam možemo ponuditi najbolje proizvode uz prihvatljivu cijenu.

Prepoznavanjem stalne potražnje za proizvodima hotelske kozmetike, te ostalom opremom za smještajne objekte, svoje poslovanje širimo na dizajn i distribuciju hotelske kozmetike i opreme. Godine 2018. dizajniramo vlastite linije hotelske kozmetike koju stalno usavršavamo.

Kvalitetom i dobrim raspoloženjem koje pružaju naše hotelske kozmetičke linije želimo istaknuti gostoljubivost i pažnju koju vlasnici hotela pružaju svojim gostima, zbog čega će se vratiti na mjesto na kojem osjećaju radost i poštovanje.

Nadamo se da ćete uživati koristeći Vivic Cosmetics proizvode, isto kao što mi uživamo nudeći vam ih.

2011 - Osnivanje tvrtke

Naše prve poslovne aktivnosti

2014 - Distribucija proizvoda profesionalne higijene

Širimo svoje poslovanje na distribuciju proizvoda za profesionalnu higijenu prema HORECA kupcima

2018 -Dizajn naših prvih linija hotelske kozmetike

Prve kozmetičke linije izlaze na tržište

2020 - Širenje EU prodajne mreže

Potpisujemo ugovore za distribuciju naših proizvoda na području EU država

Godina iskustva
0 +
Država
0
Odrađenih projekata
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +

Naši Kupci o Nama

Pročitajte što naši kupci misle o nama!

Sa tvrtkom Vivic Cosmetics surađujemo od samih naših početaka. Izrazito smo zadovoljni njihovim pristupom poslu, a posebno stalnoj dostupnosti u turističkoj sezoni.
Hrvoje / Pjaca Hosteli
Brzo odgovaraju na moje želje i zajedno ih brzo provodimo u djelo. Imaju vrlo raznoliku ponudu i pristupačne cijene.
Stipe / Hotel Villa Diana
Sretni smo što smo pronašli pouzdanog dobavljača hotelske opreme. Od kada surađujemo gosti imaju samo riječi pohvale za hotelsku kozmetiku i ostalu opremu. Veselimo se budućoj suradnji.
Smiljan / Hotel Adriana
Angažirali smo Vivic Cosmetics za izradu hotelske kozmetike sa logom našeg hotela. Sve je napravljeno kako smo zamislili i u roku. Svakako ćemo nastaviti suradnju, te ćemo vas preporučiti našim kolegama.
Petja / Hotel Galeria Slovenia