Personalizacija proizvoda

Sve naše proizvode možemo prilagoditi vašem dizajnu i idejama.

Ako želite imati ekskluzivnu liniju hotelske kozmetike i opreme dizajniranu upravo za vaš hotel ili apartman na pravom ste mjestu.

Neovisno za što se odlučite, od tiska vašeg logotipa na naša već postojeća pakiranja do razvoja cjelokupnog koncepta temeljenog na ugođaju vašeg smještaja, naš kreativni tim voditi će vas kroz cjelokupni proces do željenog finalnog proizvoda. 

Svojim iskustvom i inovativnosti nudimo da za vaš smještaj razvijete prepoznatljivu liniju hotelske kozmetike prilagođenu vašem identitetu.

Obratite nam se već danas da biste saznali kako naša prilagođena rješenja mogu stvoriti nezaboravono, osobno i prepoznatljivo iskustvo za vaše goste koji će se u vaš smještaj uvijek vraćati.

Hotelska Kozmetika

Bez obzira tražite li šampone, gelove za tuširanje ili ostale toaletne potrepštine, tu smo da vam pomognemo. Vaše je da nam iznesete svoju ideju, a mi ćemo se potruditi da je pretvorimo u vaš prepoznatljiv proizvod.

Hotelske papuče

Želite vaše goste dočekati sa unikatnim hotelskim papučama, a pri tom ne potrošiti puno novca? Obratite nam se sa povjerenjem i pridružite se mnoštvu poznatih hotela i apartmana koji su nam dali svoje povjerenje.

Javite nam kako vam možemo pomoći!

Ukoliko imate pitanja oko izrade vaše personalizirane hotelske kozmetike, hotelskih papuča ili trebate neobvezujuću ponudu, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo porazgovarati sa vama o vašem projektu.