Hotelske papuče

Udobne i kvalitetne! Neka se vaši gosti osjećaju kao kod kuće.

Svaki gost u svojoj hotelskoj sobi očekuje hotelske papuče. Ovaj mali detalj poboljšati će vašu reputaciju i obogatiti ponudu čak i malih jednostavnih hotela ili apartmana. 

Vivic Cosmetics ima čitav izbor papuča od luksuznih do osnovnih koji odgovaraju svakoj vrsti smještaja. Vaše papuče možemo prilagoditi vašem dizajnu i idejama. Neka se gosti u vaš hotel vraćaju.

Posebno cijenjen, ovaj komplementarni predmet pomaže vam da se vaši gosti osjećaju ugodno, kao i da pruža prikladno higijensko rješenje, posebno u kupaonici.

Naša ponuda papuča za hotele obuhvaća od jednostavnih papuča izrađenih od netkanog materijala do luksuznih papuča od frotira i velura.

Sve naše papuče imaju gumirani protuklizni donji dio, te je svaki par pakiran u prozirne vrećice.

Hotelske Papuče Standard

Izaberite hotelske papuče iz naše široke kolekcije od luksuznih frotirnih do jednostavnih od netkanog materijala. Sve naše standardne linije hotelskih papuča imamo uvijek na zalihi, te su spremne za isporuku

Personalizirane Hotelske Papuče

Prilagodite hotelske papuče vašem smještajnom objektu i istaknite  ga od drugih. Izborom naših personaliziranih hotelskih papuča dajete svom smještaju posebnu karakteristiku, jedinstveni šarm, 
te sasvim poseban rukopis.